TENTANG KAMI

  • office
  • office1

Saha urang

Didirikeun taun 2005, Nebula mangrupikeun panyadia dina sistem uji coba batré, solusi otomatis sareng inverter ES. Saatos kamekaran sareng pamekaran bisnis gancang, Nebula janten perusahaan anu didaptarkeun sacara umum di 2017. Produk Nebula seueur dianggo di sadaya industri kalebet batré produk éléktronik portabel, alat listrik, batré sapédah éléktronik, batré EV sareng sistem panyimpenan énergi. Dumasar kana produk anu inovatif pisan sareng jasa palanggan premium, Nebula parantos janten sistem tés anu pikaresep sareng panyadia solusi kanggo seueur pabrik batré anu kasohor, perusahaan mobil & laptop & perusahaan EV sareng OEM, sapertos HUAWEI / APPLE OEM / SAIC-GM / SAIC / GAC / CATL / ATL / BYD / LG / PANASONIC / FARASIS / LENOVO / STANLEY DOCKER.

  • 2005
    Didirikeun taun 2005
  • 350+
    R&D TIM 350+ ENGINEER
  • 1000+
    1000+ Jumlah padamelan
  • Didaptarkeun
    Didaptarkeun alam Corp.

Katalog Produk

BERITA